Tapete

AS CREATION

AS Création je jedan od vodećih proizvođača tapeta u Evropi. Godišnje proizvede više od 6.000 različitih tapeta.

Posjetite njihov sajt

 

GLAMORA

Osnovana 2010. godine, Glamora svoju italijansku stručnost prevodi u jedinstvene tapete. Zidne obloge po mjeri omogućavaju dizajnerima enterijera i arhitektima da prenesu željeni identitet i atmosferu u svaki enterijer.

Posjetite njihov sajt

SIRPI

Kompanija SIRPI - nastala je 1890. godine i danas je jedna od najstarijih italijanskih fabrika tapeta. SIRPI je skraćenica punog naziva italijanske kompanije Societa Italiana Rivestimenti Per Interni, što u prevodu znači "Italijansko društvo za uređenje enterijera". Glavni proizvodi kompanije su vinilne tapete.

Posjetite njihov sajt

 

AltaGamma Kilt

AltaGamma Home 2

902 Genesi

ERISMANN

Firma Erismann je osnovana 1833. godine, i od tada je jedna od najcjenjenijih firmi u svijetu, za izradu tapeta. Njihovi proizvodi uvijek prate modne trendove iz oblasti dizajna.  

Posjetite njihov sajt

MISSONI

Saradnja sa Jannelli & Volpi, majstorima u umjetnosti tapeta, najnovija je jedinstvena komponenta kolekcije MissoniHome.

 

Posjetite njihov sajt

KHROMA

"Priče da žive" je upravo ono iza čega Khrôma stoji. Iza svake Khrôma zbirke stoji jedinstvena priča koja je ispričana u najljepšim kombinacijama boja, najinovativnijih struktura i atraktivnim dizajnom.

 

Posjetite njihov sajt

PRESTIGIOUS WALLPAPERS

Ako su Vam potrebne tapete živih boja, raznih geometrijskih oblika, dizajnirane u ruhu prošlih vremena ili pak najmodernije, pravi izbor za Vas je Engleska kompanija Prestigius.

 

Posjetite njihov sajt

VERSACE

O ovoj kompaniji ne treba trošiti riječi. Versace je nadaleko prepoznat brend u svijetu. Jedina preporuka je da posjetite naš salon i uvjerite se u ljepotu Versace dezena.

 

Posjetite njihov sajt