Tapete

ARCHITECTS PAPER

Architects Paper je firma osnovana 2008. godine, međutim, jedan je od vodećih evropskih proizvođača tapeta. Za proizvodnja ovih tapeta koristi se vrhunska sirovina. Pored toga firma Architects Paper ima najsavremenije metode proizvodnje, kao i visoko kvalifikovano osoblje.

Posjetite njihov sajt

 

ERISMANN

Firma Erismann je osnovana 1833. godine, i od tada je jedna od najcjenjenijih firmi u svijetu, za izradu tapeta. Njihovi proizvodi uvijek prate modne trendove iz oblasti dizajna.  

Posjetite njihov sajt

GUY MASUREL

Masureel je kompanija koja je održala visok kvalitet i poziciju dugi niz godina u izradi dekoracija za zidove. Brendovi koji proizilaze iz ove fabrike su  Guy Masureel, Khrôma i Topwall.

 

Posjetite njihov sajt

KHROMA

"Priče da žive" je upravo ono iza čega Khrôma stoji. Iza svake Khrôma zbirke stoji jedinstvena priča koja je ispričana u najljepšim kombinacijama boja, najinovativnijih struktura i atraktivnim dizajnom.

 

Posjetite njihov sajt

PRESTIGIOUS WALLPAPERS

Ako su Vam potrebne tapete živih boja, raznih geometrijskih oblika, dizajnirane u ruhu prošlih vremena ili pak najmodernije, pravi izbor za Vas je Engleska kompanija Prestigius.

 

Posjetite njihov sajt

VERSACE

O ovoj kompaniji ne treba trošiti riječi. Versace je nadaleko prepoznat brend u svijetu. Jedina preporuka je da posjetite naš salon i uvjerite se u ljepotu Versace dezena.

 

Posjetite njihov sajt